Volg Annalise     

 

 

Het team


Wij zijn voor onze klanten adviseurs die betrokken zijn en waarde toevoegen. Maak kennis met een aantal van onze medewerkers:Sander Notenboom

Managing Director


Over Sander

Sander heeft ruim 15 jaar ervaring opgedaan in diverse business development functies bij Nederlandse corporates op o.a. management- en directieniveau. Daarna heeft hij als ondernemer en als consultant directies van ondernemingen in diverse branches ondersteund bij het versterken van hun marketing/sales en business development strategie. Hij is gewend om fact based te werken en zijn vertrekpunt is altijd een zorgvuldige analyse van de klanten, de markt en concurrenten in relatie tot de unieke positie van het bedrijf.

Gerdi Hogendoorn

Practice Director Food & FMCG


Over Gerdi

Gerdi heeft ruime ervaring met het managen van complexe strategische analyses voor diverse multinationals. Als Food en FMCG expert denkt ze met klanten mee over business development en andere strategische vraagstukken. Ze ziet het als haar grootste uitdaging om de ultieme intelligence behoefte bij haar klanten te achterhalen en hen hun doelstellingen te laten behalen middels het door Annalise gegeven inzicht. Gerdi is via Heineken succesvol afgestudeerd op Internationale Communicatie Management.


Arthur Vernooij

Practice Director


Over Arthur

Arthur werkte ruim 6 jaar voor ondernemersorganisatie FME in diverse posities aan de exportbevordering voor de Nederlandse maakindustrie. Met name voor de machinebouw, water- en milieutechnologie en de agrifood en tuinbouw sectoren. De laatste 3 jaar was hij business development manager op de afdeling internationaal ondernemen. Arthur werkte met honderden bedrijven, van mulitnational tot klein MKB, aan hun internationalisering voornamelijk in opkomende markten. Arthur brengt zodoende veel ervaring en kennis van deze dynamische markten met zich mee en weet wat in dit speelveld de actuele uitdagingen zijn.

Bas Lok

Consultant


Over Bas

Bas heeft, als onderdeel van zijn master, tijdens zijn business internship  de nodige ervaring opgedaan op het gebied van market intelligence en business development. Na afronding van zijn master Science and Business Management aan de Universiteit van Utrecht, is hij als als Junior Consultant aan de slag gegaan bij Annalise. Vanuit die rol draagt hij bij aan het uitvoeren van projecten voor klanten uit diverse sectoren.


Kimberly Ho

Consultant


Over Kimberly

Voordat Kimberly aan de slag is gegaan bij Annalise, was zij werkzaam als Corporate Finance Analist bij Capitalmind. In deze rol heeft zij ervaring opgedaan op het gebied van market research, business development en financiële analyses gedurende  aankoop-, verkoop- en fundingtrajecten van (inter)nationale bedrijven in verschillende sectoren. Bovendien heeft zij ervaring opgedaan als Research Assistent bij de Strategic Management afdeling van de Rotterdam School of Management. Kimberly is in 2013 afgestudeerd voor haar Master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam,  na afronding van de Bachelor International Business Administration.

mail this