Volg Annalise     

 

 

Werken bij Annalise


Wie zoekt Annalise?

Met gedreven en enthousiaste mensen maken wij graag kennis. We hebben regelmatig plaats voor nieuwe teamleden op verschillende ervaringsniveaus.

 

Starters (0-2 jaar werkervaring)

Voor de functie van consultant zoeken wij afgestudeerden met een master in bedrijfskunde, economie of een bèta-richting. We verwachten sterke analytische vaardigheden en een flexibele en zelfverzekerde houding en de ambitie hebben om op termijn door te groeien naar account- en salesverantwoordelijkheid.

 

Professionals (3-7 jaar ervaring)

Voor de functie van senior consultant zoeken wij professionals met relevante ervaring op het gebied van Management Consulting of Market Intelligence. Daarnaast verwachten we de ambitie om op kort termijn ervaring op te doen met accountmanagement en sales.

 

Ervaren professionals (8+ jaar ervaring)

Voor de functie van practice manager of practice director zoeken wij professionals met ruime consultative selling ervaring en een relevant netwerk bij voorkeur in specifieke sectoren.

 

Kijk voor meer informatie over je groeipad bij Annalise op de Carrière bij Annalise pagina.

 

Wat heeft Annalise te bieden?

Het spreekt vanzelf dat je bij Annalise een goede beloning krijgt. Een vast salaris met een substantieel variabel deel afhankelijk van je prestaties. Maar bovenal bieden we je een inspirerende werkomgeving met veel afwisseling, uitdagende opdrachten en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je werkt bij Annalise voor de grote corporates van het Nederlandse en internationale bedrijfsleven.

Vacatures

Momenteel staat er één vacature open voor de rol van:

 

Uiteraard maken wij met gedreven enthousiaste mensen altijd graag kennis. Een open sollicitatie kan worden gestuurd naar mail@annalise.nl